Empreses

Les empreses participants disposen d’un espai propi amb l’equipament necessari per atendre els joves i mantenir una entrevista de treball. Les empreses estan a disposició dels joves per:

 • Presentació de l’empresa i del llocs de treball que ofereixen
 • Orientació en la elaboració de CV explicant les exigències i les recomanacions
 • Orientació sobre que esperen dels candidats en les seleccions de treball
 • Acceptació de CV i de sol·licitud de feina.

Empreses que trobaràs a FormemGi

MGS Seguros

Localitat: Girona

Descripció

Al 1907 es va fundar Mútua General d’Assegurances; més de 100 anys després, i ara amb el nom MGS Assegurances, seguim oferint productes que satisfan les necessitats de protecció dels nostres més de 400.000 clients, famílies i negocis.

MGS disposa d’una plantilla propera, compromesa i professional, formada per més de 700 persones, distribuïdes en els diversos centres de treball: Seu Central, Direccions Territorials, Centres de Prestacions i Sucursals.

MGS distribueix els seus productes asseguradors, pràcticament al 100%, per mitjà de Mediadors. En la mediació aposta pels anomenats Agents Exclusius, persones físiques o jurídiques que solament distribueixen els seus productes, i també pels Corredors, professionals independents que treballen per a diverses asseguradores.

Veure ofertes laborals

Samba Hotels

Grup hoteler de Lloret de Mar

Localitat: Lloret de Mar

Descripció

Grup hoteler de Lloret de Mar, amb una amplia gama de tipologia de clients, tant de tercera
edat, com esportius i famílies.

Veure ofertes laborals

PdePà

Molt més que cafeteries

Localitat: Girona

Descripció

PdePÀ va néixer el 2014 de la mà de Nino Gómez i Anna Hereu, amb la voluntat de crear un concepte diferent i sobretot únic. La importància de l’atenció al client, una àmplia varietat de carta i sobretot un coneixement molt profund del sector donen a PdePà una visió de futur amb més de 20 cafeteries en 2020. PdePÀ és un concepte únic al mercat de la Fleca i Cafeteria i amb una proposta única en el sector. El nostre objectiu principal és oferir al client productes d’alta qualitat acompanyat d’un excel·lent
servei en un entorn càlid i acollidor.

Veure ofertes laborals

Friselva

Escorxador i sala d'especejament de porc

Localitat: Riudellots de la Selva

Descripció

FRISELVA és una indústria càrnica situada a Riudellots de la Selva. És un escorxador, sala de desfer i els seus productes derivats amb una llarga tradició empresarial en el sector porcí iniciada l’any 1950.

Empresa en plena expansió, necessita incorporar a l’empresa personal en diversos departaments.

Veure ofertes laborals

Comexi Group Industries SAU

Fabricació de béns d'equip per a la indústria de la conversió de l'envàs flexible

Localitat: Riudellots de la Selva

Descripció

Comexi va ser fundada per la família Xifra el 1954. Compta amb una àmplia experiència en la
fabricació de béns d’equip per a la indústria de la conversió de l’envàs flexible. Comexi està
integrada per cinc línies de producte, cadascuna especialitzada en un procés de conversió
diferent: impressió flexogràfica, impressió òfset, impressió en rotogravat, laminació, tall i
complements logístics.

En el 2013 vàrem crear un centre tecnològic, Comexi Ctec per donar suport i transmetre coneixement als diferents actors dels procés de la indústria de l’envàs flexible.

Veure ofertes laborals

Axxon

Let's make it happen

Localitat: Girona

Descripció

Som una empresa especialitzada en la recerca i gestió de persones a les empreses. Aporta solucions integrals en matèria d’externalització de la Gestió de la Temporalitat, Recerca i Selecció, Desenvolupament, Consultoria i Outplacement. La nostra experiència en l’assessorament empresarial ens ha fet coneixedors de les organitzacions i el seu entorn laboral, fet que ens ha permès aportar solucions eficients i d’alt valor.

Veure ofertes laborals

Bauhaus

L’especialista per la casa, el taller i el jardí

Localitat: Girona

Descripció

Fa més de 50 anys, BAUHAUS oferia per primera vegada sota un mateix sostre tot el que el client podia necessitar, permetent realitzar les compres de forma més agradable i relaxada: l’especialista per la casa, el taller i el jardí.

BAUHAUS està present en 18 països i dona treball a més de 16.000 persones de les mateixes 1.500 estan a Espanya. Actualment ens trobem dins un pla d’expansió nacional, posant de manifest el compromís amb el nostre entorn local.

Els més de 120.000 productes dividits en 15 seccions especialitzades, juntament amb un assessorament professional i els múltiples serveis al client, fan de la compra una experiència agradable, són la millor carta de presentació de BAUHAUS.

Veure ofertes laborals

Decathlon

Localitat: Girona

Descripció

Botiga d’esports de Girona dedicada a la venda de material, calçat, tèxtils i accessoris esportius. Tot el material per equipar-se en qualsevol pràctica esportiva. 

Veure ofertes laborals

Embutidos Monter

Ens dediquem a l'elaboració de l'embotit curat

Localitat: Vilablareix

Descripció

Som l’empresa del Grup Cañigueral especialista en embotits i productes carnis curats de porc i de gall dindi. En aquesta última gamma vam ser els pioners en el mercat nacional i, en l’actualitat, seguim ocupant un lideratge destacat.

Disposem del coneixement integral de la cadena agroalimentària del Grup Cañigueral; i això ens permet seleccionar la genètica, origen i alimentació del bestiar amb què, més tard, elaborem en sala blanca els nostres exigents productes. Aquest és el valor afegit que us oferim, la nostra garantia de seguretat alimentària, qualitat i calidesa.

Interproveïdors de Mercadona, tenim quatre centres de producció amb 43.000 m2 en els quals produïm 20 milions de quilos a l’any, distribuïts per les províncies de Girona i Barcelona, (Sant Jaume de Llierca, Serinyá, Les Planes d’Hostoles i Vic) i un cinquè en fase de construcció a Besalú (Girona).

Compromesos amb la seguretat alimentària i la qualitat, el nostre entorn medioambiental y el nostre entorn social, la Política Corporativa d’ Embutidos Monter se basa en la NORMA UNE-EN-ISO 14001

Veure ofertes laborals

Metalquimia

Maquinària i tecnologia per a la indústria càrnica

Localitat: Girona

Descripció

Metalquimia és la companyia gironina líder mundial en el disseny de maquinària i tecnologia per al processament de la carn. Centrada des dels seus orígens en la innovació tecnològica i en la recerca de la màxima qualitat en tota la gamma de productes, Metalquimia ofereix solucions integrals i una garantia total per a la fabricació de productes carnis. Amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la indústria càrnia mundial es dissenyen línies de producció versàtils, altament automatitzades, higièniques, segures i respectuoses amb el medi ambient per a una optimització dels costos de fabricació.

Veure ofertes laborals

Caula

Som el sastre dels embotits

Localitat: Sant Gregori

Descripció

Empresa familiar abocada a l’exportació, elaboradora d’embotit curat combinant el seu producte tradicional amb la recerca i innovació tecnològica permanent. Ubicada a Sant Gregori, disposa de noves instal·lacions amb més de setanta treballadors.

Veure ofertes laborals

Alzamora Packaging

Packaging, arts gràfiques i envasat

Localitat: Sant Joan les Fonts

Descripció

Alzamora Group té el seu origen en un taller d’impremta que va fundar Pere Alzamora i Michel l’any 1900 a la ciutat d’Olot. Més de 100 anys després, el petit taller s’ha convertit en un potent conglomerat de tres empreses, referents del seu sector a Europa. En l’actualitat, la seva gamma de productes diversificada i completa està al servei d’un ampli ventall de clients dels sectors més dinàmics de l’economia mundial.

Veure ofertes laborals

Ecosol

Empresa d'Inserció - Càritas

Localitat: Girona

Descripció

ECOSOL és l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona. Actualment l’empresa té 7 línies de treball i 1 línea de formació. Principalment acompanyem a les persones en el seu procés a la inserció.

Veure ofertes laborals

COACG

Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona

Localitat: Girona

Descripció

El Col•legi Oficial d’Agents Comercials de Girona i Comarques és l’òrgan representatiu de la professió d’agent comercial i té per objectiu dignificar, fomentar, i donar suport al desenvolupament de l’activitat professional. 


Les seves funcions principals, són: 

 • Protegir i representar la professió i els interessos dels col·legiats, en especial davant de l’administració.

 • Adequar la professió a les necessitats de l’entorn social i empresarial
.
 • Ésser present en la creació de la normativa que afecti l’agent comercial.

Veure ofertes laborals

Adecco Group

Treballem perquè d’altres ho puguin fer

Localitat: Girona

Descripció

Adecco Group és una empresa dedicada a donar serveis de RRHH i posar en contacte a persones i empreses. Treballem cada dia per millorar la vida d’empreses i persones, a través del desenvolupament de solucions de RRHH especialitzades i competitives. Oferim als nostres candidats les millors ofertes tant en treball temporal com en posicions estables i incorporació a empresa. La Fundació Adecco és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la integració laboral de les persones en risc d’exclusió, en especial les persones amb discapacitat.

Veure ofertes laborals

RARSA

Empresa instal·ladora de gas i calefacció

Localitat: Girona

Descripció

Som una empresa amb 50 anys d’experiència en el sector del gasos combustibles.

Realitzem tot tipus d’instal·lacions, projectes, muntatges i manteniments; i ens avala  una plantilla molt consolidada que ens aporta valor vers la nostra competència.

Disposem de 3 oficines, la central, situada a Castellar del Vallès, la delegació de Girona, situada a Llambilles, i la delegació de Bellver de Cerdanya; des de les quals, aportem cobertura a tota la zona, sent representants de Repsol Gas i Naturgy (Gas Natural) dins del territori.

Veure ofertes laborals

Roberlo SA

Changing color values

Localitat: Riudellots de la Selva

Descripció

Roberlo, fundada l’any 1968, és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintures i solucions de reparació per al repintat de l’automòbil i sectors industrials. Disposa de presència comercial en més de 100 països amb més de 550 empleats, 15 filials comercials i 5 centres de producció.

La companyia ofereix una àmplia gamma de productes d’alta qualitat i innovadors com massilles, pintures, fons i vernissos. A més, compta amb un Departament de Servei Tècnic altament qualificat que ofereix formació i assessorament a clients i agents involucrats en els sectors del repintat d’automòbils i pintura industrial.

Veure ofertes laborals

Marlex ETT

Human Capital

Localitat: Vilablareix

Descripció

Marlex Human Capital és una empresa de RRHH (Treball Temporal, Selecció i Formació) que va néixer l’any 1996. És un firma de serveis professionals que oferim solucions en l’àrea dels Recursos Humans, concretament en la Gestió del Treball temporal i en la Consultoria de Selecció i Formació. Comptem amb més de 150 professionals, treballant en equip en les més de 45 oficines a Catalunya.

És una de les 5 firmes líders que operen a Catalunya, la segona de capital català i la primera en creixement aquests darrers anys.

Veure ofertes laborals

Dibosch

Maquinària i productes de neteja des de 1991

Localitat: Riudellots de la Selva

Descripció

DIBOSCH és una distribuïdora dedicada al sector de la higiene professional des de l’any 1991. Oferim un catàleg global de productes i maquinària de neteja professional, assessorament i formació per part dels nostres especialistes i un servei tècnic i de postvenda personalitzat. Acompanyats de les millors marques nacionals i internacionals, a DIBOSCH creixem fidels a una filosofia molt clara: aportar sempre valor afegit.

Veure ofertes laborals

Guitart Hotels

Dissenyat per a les vacances en família

Localitat: Lloret de Mar, La Molina i Barcelona

Descripció

Companyia hotelera amb més de 60 anys d’història al món hoteler. Amb hotels a Lloret de Mar, La Molina i Barcelona i amb capacitat per més de 3.000 clients. Especialitzats en turisme vacacional, negocis, esports i familiar.

Veure ofertes laborals

ASETRANS Girona

Associació de Transports Girona

Localitat: Girona

Descripció

ASETRANS-Girona és l’associació de Transports de Girona amb més de 450 empreses associades
Essent el principal representant del sector a la provincia. Més enllà de defensar els propis interessos del sector un dels seus principals objectius és vetllar per la professionalització del sector, treballant activament per el foment i la impartició de la formació necessària per els nous professionals i per incentivar la formació continua en les empreses i els seus treballadors.

Veure ofertes laborals

GM Food

Busques reptes? Nosaltres busquem talent!

Localitat: Girona

Descripció

GM Food Ibérica, és el primer majorista d’Espanya del sector de la distribució alimentària. La nostra visió: “Ser el distribuïdor majorista de referència”.

Les àrees de negoci son:

 • Cash&Carry amb l’ensenya “GMCash-Gros Mercat”. Líder en el servei per a professionals: Hosteleria, restauració i comerç.
 • Franquícia. El negoci dels emprenedors. Un nou concepte de botiga de proximitat a traves de les ensenyes de Suma i Pròxim.
 • Majorista. La línia de negoci més històrica de l’empresa i que ofereix servei a detallistes, cadenes de supermercats i distribuïdors locals.
 • Export. Importem productes als cinc continents i exportem les nostres marques pròpies.
 • Food Service. Dedicada a la restauració organitzada.

Veure ofertes laborals

Nuduka Perruquers

Saló de perruqueria i estilisme

Localitat: Girona

Descripció

Nuduka és un saló de perruqueria i estilisme de Girona amb 15 anys d’experiència, on potenciem i realcem la millor imatge d’un mateix. Gran equip, formació constant, atenció personalitzada, últimes tendències en aparatologia i tecnologia.

Veure ofertes laborals

Media Markt

Localitat: Girona

Descripció

Comerç al detall d’aparells electrodomèstics en comerços especialitzats

Veure ofertes laborals

Productos Concentrol S.A.

Solucions químiques

Localitat: Girona

Descripció

Concentrol és una empresa química formada per tres grans àrees diferenciades: alimentació, desemmotllants i especialitats químiques. A través d’elles donem servei i cobertura a escala mundial a un ampli ventall de clients del sector industrial. La nostra empresa compta amb més de 200 productes que intervenen en els diferents processos de producció i elaboració. Bona part d’aquests productes són a dia d’avui líders en el mercat internacional.

Conscients de la ràpida i constant evolució de la societat, Concentrol potència i inverteix, permanentment, esforços en la investigació i desenvolupament de nous productes i fórmules que donen solució a les exigències emergents del mercat.

Veure ofertes laborals

Bures Profesional SA

Fabricants de terra, substrats de cultiu, fertilitzants i abonaments orgànics

Localitat: Vilablareix

Descripció

Estem orgullosos de presentar-nos a la societat com una entitat totalment compromesa amb la sostenibilitat del medi ambient. Basem la nostra activitat en la transformació de residus orgànics en productes d’alt valor pel sector agrícola, energètic i de jardineria.

Des de 1962, gràcies a la rigurositat i a l’esperit de superació que ens caracteritzen, hem aconseguit mantenir un nivell destacat en investigació i desenvolupament que ens ha permès satisfer les necessitats dels nostres clients i de les tendències del mercat, assolint un creixement constant que ens ha portat a ser una marca líder i de referència en el nostre sector.

Veure ofertes laborals